Az új nürnbergi tárgyalások 2021

Dr. Reiner Fullmich vezetésével több mint 1000 ügyvédből és több mint 10 000 orvos szakértőből álló csapat megindította az emberiesség elleni bűncselekmények miatt jogi eljárást a CDC (WHO), a Davos Csoport felett. Fullmich és csapata bemutatja a hibás PCR-tesztet és az orvosok utasítását, hogy minden komorbiditási halált Covid-halálnak csalásnak minősítsenek. A PCR tesztet soha nem tervezték kórokozók kimutatására, és 100% -ban hibás 35 ciklusnál. A CDC által kiadott összes PCR-tesztet 37–45 ciklusra értékelték. A CDC elismeri, hogy semmilyen, 28 cikluson át tartó teszt nem megengedett pozitív, megbízható eredmény elérése érdekében.

Ez önmagában érvényteleníti az állítólagos covid fertőzések több mint 90% -át, amelyet e hibás teszt alkalmazásával követnek nyomon. A hibás tesztek és a csalárd halotti anyakönyvi kivonatok mellett maga a „kísérleti” vakcina is megsérti a genfi ​​egyezmény 32. cikkét. Az 1949. évi Genfi IV. Egyezmény 32. cikke értelmében „megcsonkítás és orvosi vagy tudományos kísérletek nem szükségesek egy védett személy orvosi kezeléséhez”. A 147. cikk szerint a védett személyeken végzett biológiai kísérletek súlyos megsértése az egyezményt. A „kísérleti” vakcina megsérti mind a 10 Nuremburg-törvénykönyvet, amelyek halálbüntetést szabnak azokra, akik megsértik ezeket a nemzetközi törvényeket. A „vakcina” nem felel meg az alábbi öt követelménynek, hogy vakcinának lehessen tekinteni, és definíció szerint orvosi „kísérlet” és kísérlet: Immunitást nyújt a vírussal szemben

Ez egy „bújtatott” génterápia, amely nem nyújt immunitást a Coviddal szemben, és azt állítja, hogy csökkenti a tüneteket. Ez a génterápia nem nyújt immunitást, és a kettős oltással még mindig képes elkapni és elterjeszteni a vírust. Csökkenti a vírusfertőzés okozta haláleseteket Ez a génterápia nem csökkenti a fertőzés okozta haláleseteket. A kettős oltással oltottak, Coviddal is elhunytak. Csökkenti a vírus keringését Ez a génterápia még mindig lehetővé teszi a vírus terjedését, mivel nulla immunitást nyújt a vírussal szemben. Csökkenti a vírus terjedését Ez a génterápia még mindig lehetővé teszi a vírus átterjedését, mivel nulla immunitást nyújt a vírussal szemben.

A nürnbergi törvénykönyv következő megsértése a következő:

Nuremburgi 1. sz. Kódex: Az önkéntes hozzájárulás elengedhetetlen Senkit sem szabad orvosi kísérletre kényszeríteni informált beleegyezés nélkül. Sok média, politikai és nem orvosi személy azt mondja az embereknek, hogy készítsék el a lövést, az biztonságos, és nem nyújtanak információt a génterápia káros hatásairól vagy veszélyeiről.

Az országok lezárásokkal, kényszerrel és fenyegetésekkel arra kényszerítik az embereket, hogy vakcinát vegyenek be, vagy tiltsák meg őket a szabad társadalomban való részvételre, oltóanyag-útlevél vagy zöld bérlet alapján.

A nürnbergi perben még a média ellen is indítottak eljárást, és a tagokat halálra ítélték, mert a nyilvánosság előtt hazudtak az orvosok és a nácik között, akiket bűnösnek találtak az emberiség elleni bűncselekményekben.

Nuremburgi 2. kód: más eszközökkel nem képviselhető gyümölcsöző eredmények Amint a fentiekben felsoroltuk, a génterápia nem felel meg a vakcina kritériumainak, és nem nyújt immunitást a vírussal szemben. Vannak más olyan gyógykezelések, amelyek eredményesek a Covid ellen, mint például az ivermektin, a D-vitamin, a C-vitamin, a cink és az immunrendszer fellendülése influenza és megfázás esetén.

Nuremburgi kódszám: 3: Alapkísérletek az állatkísérletek és a betegség természettörténetének eredményein Ez a génterápia kihagyta az állatkísérleteket, és egyenesen emberi kísérletekbe kezdett. Az mRNS-kutatás során Phizer a BNT162b2 mRNS-t alkalmazó rhesus makákómajmokkal végzett mRNS-n végzett jelölt vizsgálatot használt, és ebben a tanulmányban az összes majom tüdőgyulladást fejlesztett ki, de a kutatók alacsony kockázatúnak tartották , mivel ezek fiatal, egészséges majmok voltak, 2-4 éves kortól. Izrael a Phizer-t használta, és a Nemzetközi Bíróság elfogadta azt a követelést, hogy a tüdőgyulladásban szenvedő betegek 80% -ának beadják ezt a génterápiát. A riasztó fejlemény ellenére a Phizer állatkísérletek nélkül fejlesztette ki mRNS-jét a Covid számára.

Nuremburgi kódszám: 4: Kerülje el az összes felesleges szenvedést és sérülést. A kísérlet bevezetése óta és a CDC VAERS jelentési rendszer alatt felsorolva több mint 4000 halálesetet és 50 000 oltási sérülést jelentettek Amerikában. Az EU-ban több mint 7000 halálesetet és 365 000 oltási sérülést jelentettek. Ez a kód súlyos megsértése.

Nuremburgi 5. sz. Kódex: Nem lehet a kísérletet elvégezni, ha az sérüléssel vagy halállal jár. Lásd a 4. pontot, a tényeken alapuló orvosi adatok alapján ez a génterápia halált és sérüléseket okoz. Az mRNS-re vonatkozó korábbi kutatások számos olyan kockázatot is mutatnak, amelyeket figyelmen kívül hagytak a jelenlegi kísérleti gén-kísérlet során. A Sars-Cov tüskefehérjékről végzett 2002-es tanulmány kimutatta, hogy gyulladást, immunopatológiát, vérrögöket okoznak és gátolják az angiotenzin 2 expresszióját. Ez a kísérlet arra kényszeríti a testet, hogy előállítsa ezt a tüskefehérjét, amely örökli ezeket a kockázatokat.

Nem !

(forrás : algora.com)